Get Adobe Flash player

Clinic heuveltraining

 

 

Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen organiseert komend najaar weer de jaarlijkse heuvelclinics voor leden van de loopgroep die willen trainen voor Diepe Hel Holterbergloop  op 29 oktober in Holterberg en / of voor de Zevenheuvelenloop op19 november 2017.

 

Op zaterdag 2 september start de loopgroep met  8 clinics ter voorbereiding op bovengenoemde wedstrijden.  Start is iedere zaterdagochtend om 09.00 uur.
De startlocatie wisselt (info zal wekelijks op de site komen te staan).

De kosten voor deze clinics zijn € 5,00 p.p.
Inschrijven voor deze wedstrijd(en) dien je zelf te doen!

 

Wil je gezellig samen met anderen trainen? Geef je dan op voor de heuvelclinics via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 29 augustus.

 

Met een goede voorbereiding wordt het genieten van dit mooie parcours.

De trainingen zijn geschikt voor lopers die aaneengesloten 30 minuten kunnen hardlopen en de 10 kilometer voor ogen hebben. Lopers die 20 kilometer willen gaan lopen, moeten vooraf 45 minuten aaneengesloten kunnen lopen.

 

• 8 trainingen van ± 1:30 uur op zaterdagochtend. De trainingen bestaan uit: warming-up,    bos/heuveltraining, cooling down.

• Schema voor een verantwoorde opbouw naar de Diepe Hel Holterbergloop.

 

 

Veel gestelde vragen:

 

•Wat moet ik trainen tot september? Goed is om minimaal 2, maar liever nog 3 keer in de week 30 à 60 minuten te trainen.


•Hoe oud moet je zijn om mee te kunnen doen? Minimum leeftijd is 16 jaar.


•Moet ik lid zijn/worden van de Loopgroep Klazienaveen?  Ja, om mee te kunnen doen moet je lid zijn/worden.


•Wil je meer informatie over de clinic, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Online

We hebben 123 gasten en geen leden online

 
 
 
 

 
 
 

SportBOXX - Sneakers en Sport

Tri-jo Fleur Emlichheim